Τι είναι η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι;

            Η «διαμαντένια» Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Αισθητική Πλαστική για την ανανέωση της επιδερμίδας του πρόσωπου και του σώματος. Η θεραπεία καθαρίζει σε βάθος και επιδιώκει την ανάπλαση του δέρματος, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιών κοπής LASER. Έτσι, μέσω της Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων και η σταδιακή τους αντικατάσταση με νέα και υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή.

  • Γιατί να επιλεγεί το σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης «PRISTINE»;

  Το «PRISTINE» είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης για όλους τους τύπους δέρματος. Αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος. Το δέρμα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και λείο από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

  Χάρις την ποικιλία των κεφαλών που διαθέτει, γίνεται δυνατή η πρόσβαση σε περιοχές όπως είναι η μύτη και τα πλάγια της μύτης, τα βλέφαρα, το πίσω μέρος των αυτιών, οι αγκώνες, ο λαιμός. Ταυτόχρονα με ειδική κεφαλή γίνεται ένα λεμφικό μασάζ της περιοχής γύρω από τα μάτια, για τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και κατ’ επέκταση των μαύρων κύκλων και των σακουλών κάτω από τα μάτια.

  Το «PRISTINE» θεραπεύει και βελτιώνει την εμφάνιση:

  • Λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ουλών ακμής ή τραυμάτων
  • Διευρυσμένων πόρων
  • Φαγεσώρων
  • Ηλιακών φακίδων
  • Ανομοιογενούς υφής του δέρματος

   

  • Σε ποιά ηλικία μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη θεραπεία;

              Η θεραπεία απολέπισης με διαμάντια ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φύλου  και αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την ανανέωση του δέρματος. Δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα της μέσης ηλικίας που φέρουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης αλλά και σε νεότερες ηλικίες που θέλουν να καλύψουν και να βελτιώσουν τις ουλές που έχουν δημιουργηθεί από την ακμή. Καλύπτει κάθε τύπο δέρματος από λεπτό και ευαίσθητο δέρμα έως και σκληρό, ταλαιπωρημένο.

  • Είναι επώδυνη η θεραπεία;

  Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία μη επεμβατική θεραπεία και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Ο ασθενής αισθάνεται μόνο μία ήπια αναρρόφηση του δέρματος. Επιπλέον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

 • Τι επιπλοκές ενδέχεται να υπάρξουν;

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μια φυσική θεραπεία ανόρθωσης της επιδερμίδας που δεν ενέχει τον κίνδυνο κάποιας παρενέργειας. Ο ασθενής μόλις αποχωρήσει από τη συνεδρία μπορεί να επαλείψει με ενυδατική κρέμα την περιοχή ενδιαφέροντος και να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς κανέναν περιορισμό..

 • Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η διάρκεια της θεραπείας δεν διαθέτει συγκεκριμένη χρονική έκταση. Άλλωστε πρόκειται για μία εξατομικευμένη θεραπεία που ποικίλει χρονικά ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος και τον τύπο του δέρματος. Κατά μέσο όρο διαρκεί 15 – 20 λεπτά αλλά σε περιοχές μεγαλύτερες ή πιο τραχείς λίγο παραπάνω.

 • Πότε συνιστάται η επανάληψη της Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι;

Για την απόδοση ενός πιο ολοκληρωμένου αποτελέσματος συνιστάται η επανάληψη της συνεδρίας με μεσοδιάστημα ενός μήνα. Συνολικά οι συνεδρίες κυμαίνονται από 2 έως 4 ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και ήδη από τις πρώτες συνεδρίες η υφή της επιδερμίδας αλλάζει και δείχνει πιο λεία και λαμπερή. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου.

 • Αποτελέσματα

Ο συνδυασμός της απόξεσης με το διαμάντι και της αναρρόφησης εξασφαλίζουν ομοιόμορφη θεραπεία σε όλη την περιοχή εφαρμογής, ανεξαρτήτως του προσωπικού τύπου δέρματος, και ένα ασφαλές κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η υφή του δέρματος αλλάζει, γίνεται πιο απαλή, και η όψη της επιδερμίδας ενισχύεται και τονώνεται χωρίς να υπάρχουν υπολείμματα και στίγματα. Ιδίως με το πέρας των συνεδριών η βελτίωση στην εμφάνιση είναι ορατή.

Ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα από τον Πλαστικό Χειρουργό Άκη Γ. Καραματσούκη.

Θα μας βρείτε στην οδό

ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ – Αβέρωφ 17, /  Τηλ.:22310 51054 / Κιν.: 6977 367 491
ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Βασ.Σοφίας 93 & Σούτσου 1 /Τηλ.:2106468151 / Κιν.: 6977 367 491